Златни обеци

Подреди по
Златна обеца за пъп

Красива златна обеца за пъп с цветни камъчета и ангелче. Злато 14 кт. Тегло 1.78 грама.

Златни обеци Версаче

Красиви изчистени халки с елементи на Версаче. Злато 14 кт. Тегло 5 гр. Диаметър 3.5 см.

Златни дамски обеци халки

Класически изчистени големи масивни халки. Злато 14 кт. Тегло 11.84 гр. Диаметър 5 см.

Дамски златни обеци

Масивни златни обеци. Злато 14 кт. тегло 7.5 гр. Дължина 3.5 см.

Масивни дамски златни халки

Красиви големи дамски златни усукани халки. Злато 14 кт. Тегло 9 гр. Диаметър 5.4 см.

Златни обеци "Морски звезди"

Невероятно красиви и интересни златни обеци. Олекотени с масивен вид. Злато 14 кт. Тегло 7.05 гр.

Ефектни златни обеци

"Захаросани" обеци :) Ефектна грапава отливка! Злато 14 кт. Тегло 7.5 гр.